• June

   13

   2018
  mbledhja e komitetit ekzekutiv 12-13 qershor 2018 Sofie, bullgari

  mbledhja e komitetit ekzekutiv 12-13 qershor 2018 Sofie, bullgari

  Me date 12 dhe 13 Qershor u mbajt ne Sofie te Bullgarise mbledhja e Komitetit Ekzekutiv te Sindikates Europiane industriALL, ne te cilen FSPISH eshte e afiliuar prej shume vitesh. Ne takimin e rradhes te Komitetit Ekzekutiv u diskutuan hapa te metejshem dhe fushatat qe po nderrmerren per ceshtje te rendesishme te botes se punes

  • June

   6

   2018
  Protesta per “Statusin e Minatorit” Media

  Protesta per “Statusin e Minatorit” Media

  <iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffaxweb.al%2Fvideos%2F206552709992699%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

  • June

   6

   2018
  Protesta para kryeministrise per Statusin e minatoreve DT.06.06.2018

  Protesta para kryeministrise per Statusin e minatoreve DT.06.06.2018

  Sot me date 06.06.2018, para Kryeministrise po zhvillohet protesta e minatoreve, te cilet te kryesuar dhe mbeshtetur nga Federata e Sindikatave te Punonjesve te Industrise ( FSPISH) dhe nga Konfederata e Sindikatave ( KSSH), jane ngritur pas nje zvarritje qe po i behet miratimit te ” Statusit te miratorit” nga ana e qeverise. Ish minatoret,

  • May

   15

   2018
  Statusi i Minatorit

  Statusi i Minatorit

  Sot me date 15,05.2018 u zhvillua nje mbledhje urgjence, me kreun e Federates Sindikatave te Punonjesve te Industrise se Shqiperise,grupi i interesit dhe ish minatore, ku diskutuan dhe shqyrtuan pengesat dhe neglizhimet nga ana Qeverise per finalizimin e Statusit te Minatorit. Ato u dakordesuan njezeri se ne qofte se pas dates 4 Qershor, ku do

  • May

   12

   2018
  Konferenca e 2-te Euro- Mesdhetare per Punonjesit e Metalurgjise Didim, Turqi, 10-12 Maj 2018

  Konferenca e 2-te Euro- Mesdhetare per Punonjesit e Metalurgjise Didim, Turqi, 10-12 Maj 2018

  Me 10-12 Maj 2018, u mbajt Konferenca e dyte Euro-Mesdhetare per Punonjesit ne sektorin e metalit por jo vetem. Ne kete Konference merrnin pjese sindikata te vendeve te Rajonit Mesdhetar, ku mes tyre dhe Shqiperia, e perfaqesuar nga Federata Sindikatave te Punonjesve te Industrise se Shqiperise( FSPISH). Kjo Konference ishte shume domethenese dhe inicioi nje

  • April

   19

   2018
  Komiteti Ekzekutiv RETUNSEE, Athine, Greqi 19 Prill 2018

  Komiteti Ekzekutiv RETUNSEE, Athine, Greqi 19 Prill 2018

  Dt: 19.04.2018 Athine, Greqi Takim I Komitetit Ekzekutiv te Rrjetit RETUNSEE. Ne kete takim u raportua rreth DITES SOLIDARITETIT DHE AKSIONIT dedikuar nga Rrjeti RETUNSEE per Naftetaret Shqiptare. Me poshte keni fjalimin e Sekretarit te Pergjithshem te FSPISH, Z. Taf Koleci, ne kete takim. TAKIMI I KOMITETIT EKZEKUTIV I RETUNSEE 19 PRILL 2018 FJALIMI I