NE BESOJMË

se puna është e lidhur me mirëqënien e gjithë kombit.

EVENTET MË TË FUNDIT

  • May

   1

   2022

  1 MAJI – DITA NDERKOMBETARE E PUNETOREVE

  1 Maj- Dita nderkombetare e punetoreve. Kjo dite e cila na kujton betejat e çdo dite per pune te denje, kushte dhe siguri ne pune, paga dinjitoze per nje jete dinjitoze e cilesore. 1 Maji eshte dita perkujtimore e shume e shume punonjesve qe kane luftuar deri dhe me jeten e tyre per te drejtat

  • March

   18

   2022
  Aktivitete te FSPISH-s

  Aktivitete te FSPISH-s

  Ne punen tone te perditshme, kete jave kemi patur kenaqesine te kemi vizitor Oficerin e Qendres se Solidariterit te Konfederates Amerikane AFL-CIO ne Tirane, z. Steven McCloud. Sekretari i Pergjithshem i FSPISH mundesoi vizita ne sektorin minerar, ne Minieren e Kromit Bulqize ne kompanine Albchrome sh.p.k si dhe ne sektorin energjitik, ku FSPISH ka kontrata

  • March

   12

   2022
  Shqiperia ne kembe ne te gjithe vendin!

  Shqiperia ne kembe ne te gjithe vendin!

  Shqiptaret protestojne: •rritjen e çmimeve •rritjen e naftes •mosmarrjen e masave nga ana qeverise Konfederata e Sindikatave te Shqiperise dhe Federatat anetare te saj vazhdon protestat ne te gjithe Shqiperine per te mbeshtetur anetaret e saj dhe popullin ne kauzen tone te drejte. Rritja e çmimeve te shportes si dhe te naftes, mungesa e marrjes

RRETH NESH

Lëvizja sindikaliste ecen krah për krah me zhvillimin e një vendi, ajo shërben si kriter për matjen e këtij zhvillimi. Varfëria, ndryshimet e mëdha shoqërore dhe politike, të gjitha këto të shoqëruara me lëvizjet demografike të popullsisë, janë faktorë që u vijnë në ndihmë punë-dhënësve dhe u shërbejnë atyre për të ushtruar presion mbi punonjësit.

VITE EKSPERIENCË

Në këto 20 vite jete të saj ka mbartur dhe do të vazhdojë të mbartë vlera të pamohueshme në krijimin dhe nxitjen e forcimin e lëvizjes sindikale në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë.

INDUSTRIA SHQIPTARE

Federata jonë përfshin sindikatat e Minierave, Energjisë, Metalurgjisë, Gazit dhe Naftës dhe të Rrymavë të dobëta dhe mekanike,meqënëse ne kemi synuar grupimin e profesioneve.

STANDARTET

Ne përfaqësojmë ruajtjen e interesave shoqërore,ekonomike e sociale të anëtarëve të saj dhe të çdo qytetari ,me qëllim arritjen e standardeve optimale të punës, mirëqënies sociale.

SEKTORËT TANË

Federata jonë përfshin sindikatat e Minierave, Energjise, Metalurgjisë, Gazit, Naftës, të Rrymavë të Dobëta dhe Mekanike, meqënëse ne kemi synuar grupimin e profesioneve. Lëvizja sindikaliste ecen krah për krah me zhvillimin e një vendi, ajo shërben si kriter për matjen e këtij zhvillimi.

 • SINDIKATA E MINIERAVE

  SINDIKATA E MINIERAVE

  Është një organizatë sindikaliste e pavarur në nivel kombëtar.

 • SINDIKATA E RRYMAVE TË DOBËTA

  SINDIKATA E RRYMAVE TË DOBËTA

  Është një organizatë sindikaliste e pavarur në nivel kombëtar.

 • SINDIKATA E NAFTËS DHE GAZIT

  SINDIKATA E NAFTËS DHE GAZIT

  Është një organizatë sindikaliste e pavarur në nivel kombëtar.

 • SINDIKATA E ENERGJISË

  SINDIKATA E ENERGJISË

  Është një organizatë sindikaliste e pavarur në nivel kombëtar.

 • SINDIKATA E METALURGJISË

  SINDIKATA E METALURGJISË

  Është një organizatë sindikaliste e pavarur në nivel kombëtar.

PËRSE NA ZGJIDHNI NE

Familje të punësuara.

Vite eksperiencë.

Kontrata të përfunduara kombëtare dhe multinacionale.

ÇFARË OFROJMË?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ÇFARË GARANTOJMË?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ÇFARË MBËSHTESIM?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • “Ne synojmë ndryshimin, ndryshimin e mbështesim ne”. FSPISH si një organizatë e të gjithë punëtorëve për të ndryshuar Shqipërinë gjatë këttyre viteve ka bërë ndryshime rrënjësore në të gjithë punën organizuese dhe drejtuese të saj. Këtë e ka arritur nëpërmjet zhvillimeve institucionale brenda organizatës si dhe në saj të një menaxhimi dhe zhvillimi serioz të gjitha resurseve njerëzore dhe ekonomike që disponon, organizon dhe drejton me sukses drejt një sindikate të shekullit të 21, drejt një sindikate europiane me dimensione sociale.

  TAF KOLECI
 • “Ne synojmë ndryshimin, ndryshimin e mbështesim ne”. FSPISH si një organizatë e të gjithë punëtorëve për të ndryshuar Shqipërinë gjatë këttyre viteve ka bërë ndryshime rrënjësore në të gjithë punën organizuese dhe drejtuese të saj. Këtë e ka arritur nëpërmjet zhvillimeve institucionale brenda organizatës si dhe në saj të një menaxhimi dhe zhvillimi serioz të gjitha resurseve njerëzore dhe ekonomike që disponon, organizon dhe drejton me sukses drejt një sindikate të shekullit të 21, drejt një sindikate europiane me dimensione sociale.

  TAF KOLECI

PARTNERËT TANË