• May

    1

    2022
  • 1311
  • 0

1 MAJI – DITA NDERKOMBETARE E PUNETOREVE

1 Maj- Dita nderkombetare e punetoreve.

Kjo dite e cila na kujton betejat e çdo dite per pune te denje, kushte dhe siguri ne pune, paga dinjitoze per nje jete dinjitoze e cilesore. 1 Maji eshte dita perkujtimore e shume e shume punonjesve qe kane luftuar deri dhe me jeten e tyre per te drejtat e te gjithe punonjesve. 1 Maji eshte dita e ndergjegjesimit sindikal. Çfare eshte arritur? Çfare duhet arritur? Por nje gje eshte e sigurte, forca punetore eshte ajo qe na motivon per te luftuar gjithmone per te arritur ate qe i takon.

FSPISH se bashku per nje te ardhme me te mire ne pune!

fspish#mbrojtje#siguri#dinjitet

Mund të jetë një imazh i 18 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply