• October

   10

   2019
  REZOLUTA “BARAZIA GJINORE DHE SHANSE TE BARABARTA PER TE GJITHE”

  REZOLUTA “BARAZIA GJINORE DHE SHANSE TE BARABARTA PER TE GJITHE”

  Ne Kongresin e 5-te te FSPISH u miratua unanimisht per Rezoluten mbi Barazine Gjinore ne vendet e punes, ku do ti jepet prioritet zbatimit te saj duke synuar dhe ratifikimin e Konventes 190 te ILO, nga shteti shqiptar. Respektimi i te drejtave gjinore, paga te denja per te gjithe punonjesit. KONGRESI I 5-TË I FSPISH-S,

  • October

   7

   2019

  FSPISH-PER NJE TE ARDHME TE SIGURTE NE PUNE!

  FSPISH#MBROJTJE#SIGURI#DINJITET

  • October

   5

   2019
  KONGRESI I 5-TE I FSPISH, 4 TETOR 2019

  KONGRESI I 5-TE I FSPISH, 4 TETOR 2019

  Me 4 Tetor 2019, u zhvillua Kongresi i 5-te i Federates Sindikale te Punonjesve te Industrise se Shqiperise ( FSPISH), ne ambjentet e Tirana International Hotel, Tirane. Ky Kongres mblodhi se bashku rreth 400 sindikaliste dhe te ftuar nga vendi dhe nga Sindikatat Boterore, me te cilat FSPISH bashkepunon prej vitesh. Kongresi i 5-te i

  • January

   1

   2019

  ANALIZA VJETORE E FSPISH-s

    Fjala e kreut Sindikates Industrise Taf Koleci ne mbledhjen e Asamblese se Federates Sindikale teIndustrise ( anetare e KSSH-se) 8 minatore humben jete ne galeri ne 2018, Zoti Ahmetaj mos zvarrit miratimin e statusit minatorit ose protesta deri ne shkarkimin tend Vetëm dy ditë më parë humbi jetën minatori Vasfi Demo nga Pogradeci, duke

  • December

   21

   2018

  qeveria shqiptare po tallet me minatoret

  https://youtu.be/daHvMiOm2rc
  • November

   21

   2018
  Mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes

  Mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes

  Zhvillohet sot mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes. Tematikat per diskutim ishin: “Projektligj nxitja e punesimit” ” Informim mbi buxhetin e vitit 2019″ ” Mundesia e rritjes se pages minimale” “Statuset e minatorit, naftetarit dhe metalurgut” “Rezultatet e planit te veprimit trepalesh te projektit te ILO-s, miratuar ne mbledhjen e pare te KKP ” ceshtje