• February

    25

    2022
  • 570
  • 0

Presidenti i Shqiperise z. Ilir Meta dekreton ligjin 13/2022 ” Mbi ratifikimin e konventes nr.190″ e cila ndalon dhunen dhe ngacmimet seksuale ne boten e punes

Fushata te ndryshme jane ndermarre nga Konfederata e Sindikatave te Shqiperise dhe Federatat anetare, per ratifikimin e konventes nr.190 ” ndalimi i dhunes dhe ngacmimet seksuale ne boten e punes. Mbrojtja dhe siguria e punonjeseve femra, si nje force kryesore ne boten e punes, jane primare ne vizionin tone. Gruaja ne pozita te ndryshme si vendim marrese por dhe ne pozita te tjera pune, te jete e sigurte dhe e fuqishme ne pozicionin e saj. Ky ka qene synimi dhe kembengulja e te gjitheve. Te gjithe se bashku i themi “Stop” Dhunes dhe ngacmimeve seksuale ne boten e punes!

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply