• March

    12

    2022
  • 1218
  • 0
Shqiperia ne kembe ne te gjithe vendin!

Shqiperia ne kembe ne te gjithe vendin!

Shqiptaret protestojne:

•rritjen e çmimeve

•rritjen e naftes

•mosmarrjen e masave nga ana qeverise

Konfederata e Sindikatave te Shqiperise dhe Federatat anetare te saj vazhdon protestat ne te gjithe Shqiperine per te mbeshtetur anetaret e saj dhe popullin ne kauzen tone te drejte. Rritja e çmimeve te shportes si dhe te naftes, mungesa e marrjes se masave antikrize per familjet ne nevoje, ulja e taksave si dhe kontrolli i tregut nga ana e qeverise, jane ato ç’ka ne sot protestojme dhe nuk do te ndalemi deri sa qeveritaret tane ta kthejne koken nga populli.

#kssh#fspish

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply