• December

    24

    2021
  • 441
  • 0
FSPISH – PER NJE TE ARDHME TE SIGURTE NE PUNE

FSPISH – PER NJE TE ARDHME TE SIGURTE NE PUNE

Per te gjithe punonjesit e minieres se Kromit , Bulqize, si dhe ne 2 uzinat e ferrokromit ne Elbasan dhe Burrel, eshte dhene nje shperblim nga kompania Albchrome ne vleren 100.000 leke.Ky shperblim, eshte arritur fale punes se palodhur te Keshillillave Sindikale dhe kerkeses se tyre , por sigurisht dhe bashkepunimit midis kompanise Albchrome dhe FSPISH. Shperblimi i dhene nga kompania per punonjesit i jepet pas marrjes se pages se 13-te, e cila tashme eshte i pamohueshem çdo vit dhe eshte benefit i fituar me kontrate kolektive te punes, ashtu sikurse dhe shume benefite dhe te drejta te tjera qe perfshin kontrata kolektive e punes.Te gjithe punonjesit te mund te gezojne ne prag te festave te fundvitit, bashke me familjet e tyre!FSPISH eshte krenare per te gjithe anetaret e saj, qe na mbeshtesin dhe na inkurajojne te punojme dhe te luftojme per me te miren.Perkushtimi yne dhe besimi i tyre, jane forca me e madhe qe na ben te jemi gjithmone fitimtare.FSPISH dhe Keshillat Sindikale ju urojne:

“GEZUAR FESTAT”

#fspish#siguri#dinjitet

FSPISH 24 Dhjetor 2021

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply