• February

    16

    2022
  • 468
  • 0
FSPISH – takime me sindikaten e KESH sh.a -Hecet

FSPISH – takime me sindikaten e KESH sh.a -Hecet

Takim me drejtuesit e sindikates ne kompanine KESH sh.a.

Sekretari i Pergjithshem i FSPISH takon Sindikalistet e sektorit energjitik ne Shkoder.Takimi konsiston ne diskutime rreth problematikave qe kane punonjesit e HECE-ve dhe Administrates.

Problematika te shumta u paraqiten nga drejtuesit e sindikates se KESH si:

  • axhustimi i disa pagave
  • paraqitje te disa problematikave qe lidhen me sistemin e ajrimit ne HEC Koman dhe rregullimi i tij
  • anetaresia
  • parashtrimi i planit te aksionit per vitin 2022 per sektorin energjitik te FSPISH.

Takimi sindikal i rradhes sipas programit te punes do te zhvillohet pas nje muaji, ku kryetaret e seksioneve do te paraqesin zhvillimin e zgjidhjes se problematikave dhe sigurisht te tjera çeshtje te ngritura per tu zgjidhur per punonjesit e KESH sh.a

#fspish#mbrojtje#siguri#dinjitet

Shkoder 16.02.2022

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply