• November

    21

    2018
  • 1868
  • 0
Mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes

Mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes

Zhvillohet sot mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes.
Tematikat per diskutim ishin:
“Projektligj nxitja e punesimit”
” Informim mbi buxhetin e vitit 2019″
” Mundesia e rritjes se pages minimale”
“Statuset e minatorit, naftetarit dhe metalurgut”
“Rezultatet e planit te veprimit trepalesh te projektit te ILO-s, miratuar ne mbledhjen e pare te KKP
” ceshtje te propozuara nga pala punedhenese”
” Ceshtje te propozuara nga pala punemarrese”

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply