• October

    26

    2018
  • 1261
  • 0
Takim i Komitetit Ekzekutivi IEMF-s,

Takim i Komitetit Ekzekutivi IEMF-s,

Me date 24&25 Tetor 2018, u zhvillua takim I Komitetit Qendror I IEMF, ku u diskutua rreth situates problematike qe po kalojme ne sektore te ndryshem te industrise, si dhe shume probleme te tjera qe lidhen me jeten e punes ne pergjithesi ne Shqiperi. Nje tjeter shqetesim I raportuar, ishte dhe aprovimi I projektligjit te ”Statusit te minatorit”, I cili po sterzgjatet kaq shume nga ana e qeverise.
FSPISH do te jete gjithmone pararoje e anetareve te saj, dhe jo vetem. Ajo ka mbeshtetjen e mijrave punonjesve, te cilet kane besim tek FSPISH, gjithashtu dhe nje suport te fuqishem dhe nga organizata simotra nderkombetare, per te vazhduar betejen e saj te padiskutueshme, ne mbrojtje te punonjesve.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply