• March

   21

   2018
  GATI DRAFTI FINAL PER STATUSIN E MINATORIT

  GATI DRAFTI FINAL PER STATUSIN E MINATORIT

  Me date 15 Mars gjate protestes se minatoreve para Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise, perfaqesues te minatoreve, Grupi I Imteresit, Kreu I FSPISH takuam Zv/ministrin e Infrastruktures dhe Energjise dhe Drejtorin e Burimeve Njerezore peane kesaj Ministria, ku u caktua nje grup pune per te punuar me Statusin e Minatorit. Me date 16 Mars ne

  • March

   15

   2018
  Proteste para ministrise se Energjise per statusin e minatoreve

  Proteste para ministrise se Energjise per statusin e minatoreve

  Minatoret me status… kjo ishte kryefjala e thirrjeve te minatoreve para Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise. Ne nuk largohemi pa na dhene pergjigje cfare do behet me statusin e minatorit. S’ka vonuar shume dhe eshte kerkuar nga ana e qeverise nje takim, ndermjet tyre dhe perfaqesues te FSPISH, Grupit te Interesit dhe perfaqesues te Sindikates

  • March

   12

   2018
  12 Mars Dita e solidarizimit me Naftetaret Shqiptare. ” REFUZOJ TE JEM I PAPUNE”

  12 Mars Dita e solidarizimit me Naftetaret Shqiptare. ” REFUZOJ TE JEM I PAPUNE”

    Sot me date 12 Mars 2018, te gjithe filialet e rrjetit energjik RETUNSEE, jane solidarizuar me Naftetaret Shqiptare nen logon ” NAFTA ESHTE E JONA” dhe ” REFUZOJ TE JEM I PAPUNE”. FSPISH, KSSH, SPNSH DHE GRUPET e INTERESIT, zhvilluan nje mbledhje urgjente per te marre vendime te rendesishme per zhvillimin e protestave ne

  • March

   8

   2018
  8 Mars Dita Nderkombetare e Gruas

  8 Mars Dita Nderkombetare e Gruas

  FSPISH ne aktivitet me KSSH ne DITEN NDERKOMBETARE TE GRUAS. FSPISH uron jo vetem anetaret femra te saj, por te gjithe grate, se FSPISH do te jete gjithmone krah per krah per te pasur barazi gjinore dhe pjesemarrje te larte te grave kudo.   Federata Sindikatave te Punonjesve te Industrise se Shqiperise, eshte bashkuar me

  • February

   7

   2018
  REFUZOJ TE JEM I PAPUNE

  REFUZOJ TE JEM I PAPUNE

  Me date 07.02.2018, Sekretari i pergjithshem I FSPISH bashke me punonjes te Uzines se perpunimit te naftes ne Ballsh, aktualisht te papune dhe me punonjesit e zjarrfikseve te kesaj uzine, protestuan para uzines. Zjarrefikesit e Uzines, aktualisht ne pune me te gjitha pergjegjesite dhe detyrimet si punonjes, por pa marre asnje rroge nga punedhenesi per

  • January

   11

   2018

  Artikull mbi aktivitetin me te fundit te FSPISH nga Sindikata industriALL Europe

  Sindikata Europiane IndustriALL, nje sindikate shume aktive ne Europe, ku dhe FSPISH eshte e afiliuar, shpreh solidaritetin e saj me Naftetaret dhe me te gjithe punonjesit Shqiptare. Gjithashtu Z. Luc Trangle, Sekretari i Pergjithshem i IndustriALL Europe, shprehet se: industriALL Europe, i ka mbeshtetur dhe do te vazhdoje ti mbeshtese Sindikatat Shqiptare ne punen e