• May

    15

    2018
  • 1240
  • 0
Statusi i Minatorit

Statusi i Minatorit

Sot me date 15,05.2018 u zhvillua nje mbledhje urgjence, me kreun e Federates Sindikatave te Punonjesve te Industrise se Shqiperise,grupi i interesit dhe ish minatore, ku diskutuan dhe shqyrtuan pengesat dhe neglizhimet nga ana Qeverise per finalizimin e Statusit te Minatorit. Ato u dakordesuan njezeri se ne qofte se pas dates 4 Qershor, ku do te mbahet dhe nje mbledhje prane zyrave te FSPISH, nuk do te jete ne rrugen e duhur Statusi per t’u miratuar, atehere do te nisim protesta te njepasnjeshme deri ne miratimin e tij. Gjithashtu, ish minatoret u shprehen te pakenaqur per kete neglizhence nga ana e Qeverise per Statusin, e cila duhet te jete koshiente se jane pikerisht keta minatore qe u perket me shume se kujtdo Statusi. Kjo mbledhje u zhvillua menjehere pas intervistes ne SCAN TV me po te njejten teme te kreut te FSPISH, Z. Taf Koleci.

-“Gjithsesi ne jemi te bindur per te vazhduar deri ne fund me kerkesen e drejte dhe legjitime tonen, Statusin e Minatorit”- e mbyllen takimin e tyre njezeri te pranishmit.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply