• March

    21

    2018
  • 1331
  • 0
GATI DRAFTI FINAL PER STATUSIN E MINATORIT

GATI DRAFTI FINAL PER STATUSIN E MINATORIT

Me date 15 Mars gjate protestes se minatoreve para Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise, perfaqesues te minatoreve, Grupi I Imteresit, Kreu I FSPISH takuam Zv/ministrin e Infrastruktures dhe Energjise dhe Drejtorin e Burimeve Njerezore peane kesaj Ministria, ku u caktua nje grup pune per te punuar me Statusin e Minatorit. Me date 16 Mars ne oren 09:00 ky grup do te filloje punen.

Me date 21 Mars u zhvillua nje tjeter takim  me grupin e punes per Statusin e Minatorit. Se bashku me Zv/ Ministrin e Infrastruktures dhe Energjise, Drejtorin e Burimeve Njerezore prane kesaj Ministrie, kreu I FSPISH, Grupi I Interesit, nje perfaqesues nga Ministria e Finances dhe Ekonomise , juriste te Ministrise, gjithashtu dhe avokati I FSPISH-s analizuan Projektligjin per Statusin e Punonjesve te Minierave ne nentoke, te projektuar nga KSSH dhe FSPISH, ku u vendos dhe drafti final i ketij Projektligji, qe se shpejti do te kaloje ne Parlamentin Shqiptar per miratim.

 

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply