• March

    12

    2018
  • 949
  • 0
12 Mars Dita e solidarizimit me Naftetaret Shqiptare. ” REFUZOJ TE JEM I PAPUNE”

12 Mars Dita e solidarizimit me Naftetaret Shqiptare. ” REFUZOJ TE JEM I PAPUNE”

 

Sot me date 12 Mars 2018, te gjithe filialet e rrjetit energjik RETUNSEE, jane solidarizuar me Naftetaret Shqiptare nen logon ” NAFTA ESHTE E JONA” dhe ” REFUZOJ TE JEM I PAPUNE”.

FSPISH, KSSH, SPNSH DHE GRUPET e INTERESIT, zhvilluan nje mbledhje urgjente per te marre vendime te rendesishme per zhvillimin e protestave ne te gjithe vendin per kete ceshtje shume madhore sic eshte fati I 1200 naftetareve. Kreu I KSSH dhe kreu I FSPISH i bejne thirrje te gjitheve, qe me date 15 Mars 2018, te mblidhemi para Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise te tregojme qe ne jemi te bindur dhe nuk do rreshtim protestat tona deri ne zgjidhjen perfumdimtare te kesaj ceshtjeje madhore per naftetatet. Naftetaret te shqetesuar per fatin e tyre, kerkojne nga shteti Shqiptar dhe vecanerisht nga Z. Edi Rama, te mbaje premtimin e dhene per rihapjen konfrom rregullave dhe ligjeve, te uzines ne Ballsh.  Pra te gjithe se bashku me 15 Mars per te treguar dhe nje here qe sebashku me mendje dhe trup, jemi me te forte.

Rrjeti energjik RETUNSEE se bashku me te afiliuarit e saj kane ndermarre nje fushate solidarizimi me FSPISH per te mbeshtetur te drejtat e Naftetareve Shqiptare.

dig

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply