• December

    21

    2017
  • 648
  • 0
Proteste epunonjesve te IRTC Uzines se Perpunimit te Naftes ne Ballsh

Proteste epunonjesve te IRTC Uzines se Perpunimit te Naftes ne Ballsh

Qindra punonjes te Uzines se Perpunimit te Naftes ne ballsh, kane mese nje muaj qe jane te papune dhe per mese shume muaj te tjere qe nuk u paguhen sigurimet shoqerore dhe nuk kane marre pagat. Sot me date 21.12. 2017, keta punonjes te udhehequr nga Sindikata e Perpunimit te Naftes, kane protestuar para kesaj kompanie, duke bere thirrje qe nese zeri i tyre nuk do te degjohet dhe djersa e tyre nuk do tu jepet, atehere do te pershkallezojne protestat e tyre ne forma te ndryshme, te perkrahur nga FSPISH dhe KSSH. Federata Sindikaliste e Punonjesve te Industrise se Shqiperise do te jete krah per krah me sindikalistet e saj deri ne plotesimin e kerkesave te drejta dhe legjitime te tyre. 

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply