• November

    4

    2017
  • 1155
  • 0
Kongresi i 30-te i PSI

Kongresi i 30-te i PSI

Kongresi i 30-te i Sindikates se Sherbimeve Publike Nderkombetare   ( PSI) u zhvillua nga data 30 deri me 3 Nentor 2017  ne Gjeneve, Zvicer. Ne kete Kongres mori pjese Sekretari i Pergjithshem i FSPISH-s Z. Taf Koleci. Ky event kaq i rendesishem per te gjithe anetaret e afiliuar, shenoi nje arritje ne bashkimin e shume sindikatave nga gjithe bota nen logon ” Njerezit mbi Fitimin”. Te bashkohemi per te luftuar per te drejtat e punetoreve, per pune te denje, kushte te mira pune dhe per barazi gjinore, keshtu zeri i jone do te degjohet dhe kjo do te thote zeri i punetoreve do te degjohet. Qyteterimi ndertohet nga punetoret e si rrjedhoje atyre u takon vemendja dhe perkushtimi me i madh.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply