• May

    22

    2021
  • 638
  • 0

FSPISH me punonjesit e Heceve Ulez-Shkopet

Kompania Kurum International ka nisur nje reforme per shkak te rehabilitimeve te Heceve, duke nxjerre ne mes te rrugeve disa punonjes te ketyre Heceve. FSPISH eshte ne mbrojtje te punonjesve dhe kunder kesaj reforme e cila s’ka kritere te barabarta dhe te qarta. Punonjesit e prekur nga reforma, por jo vetem, dhe banore te zones, kerkojne nga kompania Kurum International te ndaloje kete reforme barbare, duke kujtuar se ketyre punonjesve po i hiqet buka e femijeve, duke theksuar situaten e veshtire qe ndodhen ne kohe krize per shkak te pandemise, gjithashtu dhe per djersen e tyre per vite dhe vite me rradhe.Kompania Kurum International deri me tani, edhe pse parimisht u dakordesua per nje tranzicion te zbutur per keta punonjes, nuk ka paraqitur asnje zgjidhje konkrete dhe ne favor te punonjesve te saj.Ndaj, deri ne zgjidhje pozitive te problemit per keta punonjes FSPISH do te jete krah tyre duke i mbeshtetur ne çdo hap te hedhur per te drejten e tyre.

FSPISH- 22.05.2021

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply