• December

    19

    2021
  • 340
  • 0
AKTIVITET ME ANETARET E FSPISH – MINIERA E KROMIT, BULQIZE

AKTIVITET ME ANETARET E FSPISH – MINIERA E KROMIT, BULQIZE

Me dt.19 Dhjetor 2021, Sindikata e minatoreve te Minieres se Kromit Bulqize, pjese e FSPISH, organizoi Analizen Vjetore per vitin 2021.Nder problematikat e shqyrtuara ne mbledhje, zuri vend te rendesishem bisedimet e FSPISH-s me kompanine e re, duke siguruar gjithe punonjesit e minieres, qe marredhenia kolektive do te respektohet dhe do te jete primare ne bashkepunimin tone ne vazhdim, ashtu sikurse dhe eshte me kompanine ekzistuese. Per ne eshte e rendesishme qe çdo minator apo punonjes te jete ne qender, ashtu sikurse kemi kerkuar vazhdimesine e investimeve ne miniere, duke synuar jete gjatesine e saj.Pas Analizes, u shtrua nje banket me 500 anetare te FSPISH, minatore te minieres se kromit, Bulqize. Vitet e fundit kane qene problematike dhe vite krize per te gjithe, keshtu qe kalimi i disa momenteve shume te gezueshme me njeri tjetrin, beri te mundur te harrojme sado pak keto probleme.

fspish# mbrojtje#siguri# dinjitet

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply