• March

    8

    2018
  • 756
  • 0
8 Mars Dita Nderkombetare e Gruas

8 Mars Dita Nderkombetare e Gruas

FSPISH ne aktivitet me KSSH ne DITEN NDERKOMBETARE TE GRUAS.
FSPISH uron jo vetem anetaret femra te saj, por te gjithe grate, se FSPISH do te jete gjithmone krah per krah per te pasur barazi gjinore dhe pjesemarrje te larte te grave kudo.

 

Federata Sindikatave te Punonjesve te Industrise se Shqiperise, eshte bashkuar me Sindikaten Europiane EPSU, ku dhe eshte anetare prej shume vitesh, ne fushaten per barazi gjinore dhe te drejta te barabarta.

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply