• November

    22

    2017
  • 819
  • 0

Statusi i Minatorit. Intervista ne SCAN TV e Sekretarit te Pergjithshem te FSPISH-s

 

Statusi i Minatorit, tashme shume afer realizimit te tij. Shume minatore jane ne pritje te kalimit te ketij Statusi dhe miratimit te tij. Z. Taf Koleci, Sekretari i Pergjithshem i Federates Sindikaliste te Punonjesve te Industrise se Shqiperise, foli per Scan.TV per kete status dhe jo vetem. Ai cilesoi se bashke me grupet e interesit qe perfitojne prej tij dhe me aktoret e tjere qe kane punuar per kete projekt status, jane me shpresen se qeveria do ta kaloje dhe do ta miratoje ” Statusin e Minatorit”. Ai gjithashtu beri me dije se eshte punuar dhe paraqitur edhe Projekt Ligji i Metalurgut. Ne linkun me poshte ndiqni intervisten e plote te Z. Koleci mbi Statusin e Minatorit..

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply