Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
Mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes – fspish.org
  • November

    21

    2018
  • 550
  • 0
Mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes

Mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes

Zhvillohet sot mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes.
Tematikat per diskutim ishin:
“Projektligj nxitja e punesimit”
” Informim mbi buxhetin e vitit 2019″
” Mundesia e rritjes se pages minimale”
“Statuset e minatorit, naftetarit dhe metalurgut”
“Rezultatet e planit te veprimit trepalesh te projektit te ILO-s, miratuar ne mbledhjen e pare te KKP
” ceshtje te propozuara nga pala punedhenese”
” Ceshtje te propozuara nga pala punemarrese”

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply