• November

   21

   2018
  Mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes

  Mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes

  Zhvillohet sot mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes. Tematikat per diskutim ishin: “Projektligj nxitja e punesimit” ” Informim mbi buxhetin e vitit 2019″ ” Mundesia e rritjes se pages minimale” “Statuset e minatorit, naftetarit dhe metalurgut” “Rezultatet e planit te veprimit trepalesh te projektit te ILO-s, miratuar ne mbledhjen e pare te KKP ” ceshtje

  • November

   14

   2018
  FSPISH dhe Federata Arabe e Punonjesve te Kimise, naftes dhe minierave nenshkruannje marreveshje bashkepunimi mes tyre

  FSPISH dhe Federata Arabe e Punonjesve te Kimise, naftes dhe minierave nenshkruannje marreveshje bashkepunimi mes tyre

  Me date 14 Nentor 2018, FSPISH dhe  Federata Arabe e Punonjesve te Kimise, Minierave dhe Naftes te Egjyptit nenshkruan nje protokoll te perbashket bashkepunimi mes tyre. Takimi u zhvillua ne Kairo, Egjipt dhe ne kete takim te rendesishem ishin te ftuar nga ana e Shqiperise dhe Konsulli jone ne Egjypt, zoti Adrian Lubonja, gjithashtu dhe