Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
EVENTE – Page 3 – fspish.org
  • June

   6

   2018
  Protesta para kryeministrise per Statusin e minatoreve DT.06.06.2018

  Protesta para kryeministrise per Statusin e minatoreve DT.06.06.2018

  Sot me date 06.06.2018, para Kryeministrise po zhvillohet protesta e minatoreve, te cilet te kryesuar dhe mbeshtetur nga Federata e Sindikatave te Punonjesve te Industrise ( FSPISH) dhe nga Konfederata e Sindikatave ( KSSH), jane ngritur pas nje zvarritje qe po i behet miratimit te ” Statusit te miratorit” nga ana e qeverise. Ish minatoret,

  • May

   15

   2018
  Statusi i Minatorit

  Statusi i Minatorit

  Sot me date 15,05.2018 u zhvillua nje mbledhje urgjence, me kreun e Federates Sindikatave te Punonjesve te Industrise se Shqiperise,grupi i interesit dhe ish minatore, ku diskutuan dhe shqyrtuan pengesat dhe neglizhimet nga ana Qeverise per finalizimin e Statusit te Minatorit. Ato u dakordesuan njezeri se ne qofte se pas dates 4 Qershor, ku do

  • May

   12

   2018
  Konferenca e 2-te Euro- Mesdhetare per Punonjesit e Metalurgjise Didim, Turqi, 10-12 Maj 2018

  Konferenca e 2-te Euro- Mesdhetare per Punonjesit e Metalurgjise Didim, Turqi, 10-12 Maj 2018

  Me 10-12 Maj 2018, u mbajt Konferenca e dyte Euro-Mesdhetare per Punonjesit ne sektorin e metalit por jo vetem. Ne kete Konference merrnin pjese sindikata te vendeve te Rajonit Mesdhetar, ku mes tyre dhe Shqiperia, e perfaqesuar nga Federata Sindikatave te Punonjesve te Industrise se Shqiperise( FSPISH). Kjo Konference ishte shume domethenese dhe inicioi nje

  • April

   19

   2018
  Komiteti Ekzekutiv RETUNSEE, Athine, Greqi 19 Prill 2018

  Komiteti Ekzekutiv RETUNSEE, Athine, Greqi 19 Prill 2018

  Dt: 19.04.2018 Athine, Greqi Takim I Komitetit Ekzekutiv te Rrjetit RETUNSEE. Ne kete takim u raportua rreth DITES SOLIDARITETIT DHE AKSIONIT dedikuar nga Rrjeti RETUNSEE per Naftetaret Shqiptare. Me poshte keni fjalimin e Sekretarit te Pergjithshem te FSPISH, Z. Taf Koleci, ne kete takim. TAKIMI I KOMITETIT EKZEKUTIV I RETUNSEE 19 PRILL 2018 FJALIMI I

  • March

   21

   2018
  GATI DRAFTI FINAL PER STATUSIN E MINATORIT

  GATI DRAFTI FINAL PER STATUSIN E MINATORIT

  Me date 15 Mars gjate protestes se minatoreve para Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise, perfaqesues te minatoreve, Grupi I Imteresit, Kreu I FSPISH takuam Zv/ministrin e Infrastruktures dhe Energjise dhe Drejtorin e Burimeve Njerezore peane kesaj Ministria, ku u caktua nje grup pune per te punuar me Statusin e Minatorit. Me date 16 Mars ne

  • March

   15

   2018
  Proteste para ministrise se Energjise per statusin e minatoreve

  Proteste para ministrise se Energjise per statusin e minatoreve

  Minatoret me status… kjo ishte kryefjala e thirrjeve te minatoreve para Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise. Ne nuk largohemi pa na dhene pergjigje cfare do behet me statusin e minatorit. S’ka vonuar shume dhe eshte kerkuar nga ana e qeverise nje takim, ndermjet tyre dhe perfaqesues te FSPISH, Grupit te Interesit dhe perfaqesues te Sindikates