Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
EVENTE – Page 2 – fspish.org
  • October

   6

   2018
  7 Tetori ” Dita Nderkombetare e Punes se Denje”

  7 Tetori ” Dita Nderkombetare e Punes se Denje”

  Fspish 6 Tetor ·  Ne mbare boten 7 Tetori, njihet si “Dita Nderkombetare e Punes se Denje”, si dita simbol e luftes per sigurine e vendeve te punes, per te ardhura me te mira e me te sigurta, sigurime shendetesore dhe shoqerore, mundesine e organizimit Sindikal, me te vetmin qellim, mbrojtjen e interesave te punetoreve dhe

  • August

   9

   2018
  8 Gusht 2018, 80 – vjetori i greves se Rubikut

  8 Gusht 2018, 80 – vjetori i greves se Rubikut

  Me date 8 Gusht 2018, u perkujtua 80-vjetori i greves Legjendare te Rubikut. Ne kete eveniment kaq te rendesishem per levizjen sindikaliste ne Shqiperi, mori pjese Sekretari i Pergjithshem i FSPISH-s, Taf Koleci. Gjithashtu ne kete eveniment mori pjese dhe zv/Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Z. Enis Aliko dhe sigurisht drejtues te Bashkise se Qarkut

  • August

   8

   2018
  NE KUJTIM TE MINATOREVE TE RUBIKUT

  NE KUJTIM TE MINATOREVE TE RUBIKUT

  Në çdo 8 Gusht transmetohet filmi artistik “Guri i Besës”, realizuar në Rubik dhe që i kushtohet grevës së minatorëve të kësaj treve me besë e burrëri. Ajo bërthamë punëtorie e galerive të Rubikut, në fillim prej më pak se 100 persona, mund të konsiderohet si fidanishtja e parë e klasës punëtore në Shqipëri, bashkë

  • June

   23

   2018
  Konstituantja e rajonit juglindor te europes epsu 21-22 Qershor 2018

  Konstituantja e rajonit juglindor te europes epsu 21-22 Qershor 2018

  Mbledhja e konstetuantes se rajonit Juglindor te EPSU EUROPE, Bukuresht, Romania. FSPISH perfaqeson zerat e punonjesve te sherbimeve publike ne Shqiperi.                          

  • June

   13

   2018
  mbledhja e komitetit ekzekutiv 12-13 qershor 2018 Sofie, bullgari

  mbledhja e komitetit ekzekutiv 12-13 qershor 2018 Sofie, bullgari

  Me date 12 dhe 13 Qershor u mbajt ne Sofie te Bullgarise mbledhja e Komitetit Ekzekutiv te Sindikates Europiane industriALL, ne te cilen FSPISH eshte e afiliuar prej shume vitesh. Ne takimin e rradhes te Komitetit Ekzekutiv u diskutuan hapa te metejshem dhe fushatat qe po nderrmerren per ceshtje te rendesishme te botes se punes

  • June

   6

   2018
  Protesta per “Statusin e Minatorit” Media

  Protesta per “Statusin e Minatorit” Media

  <iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffaxweb.al%2Fvideos%2F206552709992699%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>