• April

   19

   2018
  Komiteti Ekzekutiv RETUNSEE, Athine, Greqi 19 Prill 2018

  Komiteti Ekzekutiv RETUNSEE, Athine, Greqi 19 Prill 2018

  Dt: 19.04.2018 Athine, Greqi Takim I Komitetit Ekzekutiv te Rrjetit RETUNSEE. Ne kete takim u raportua rreth DITES SOLIDARITETIT DHE AKSIONIT dedikuar nga Rrjeti RETUNSEE per Naftetaret Shqiptare. Me poshte keni fjalimin e Sekretarit te Pergjithshem te FSPISH, Z. Taf Koleci, ne kete takim. TAKIMI I KOMITETIT EKZEKUTIV I RETUNSEE 19 PRILL 2018 FJALIMI I