Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
STAFI YNË – fspish.org
 • Taf Koleci

  Taf KoleciSekretar i Përgjithshëm i FSPISH

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Bora Agaj

  Bora AgajPërgjegjëse për marrëdhëniet me jashtë

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Myrfeza Shima

  Myrfeza ShimaKryetar i petëzimit Kurum

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Ismet Dauti

  Ismet DautiKryetar i sindikatës UFK, Uzina Ferro-Kromit, Elbasan

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Skënder Cana

  Skënder CanaKryetar i sindikatës FIETEK, ARMO, Vlorë

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Suzana Tabaku

  Suzana TabakuNënkryetare e sindikatës KESH, Tiranë

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Kamber Iljazi

  Kamber IljaziKryetar i Sindikatës ARMO

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Gjergji Selmani

  Gjergji SelmaniSekretar i sindikatës ARMO

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Petref Skënderaj

  Petref SkënderajNënkryetar i sindikatës ARMO

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Xhenis Jani

  Xhenis JaniNënkyetare e sindikatës OSHE

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Alban Çadra

  Alban ÇadraSekretar i sindikatës OSHEE

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Selajdin Rapçe

  Selajdin RapçeKryetar i sindikatës OSHEE, Pogradec

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Iqmet Çako

  Iqmet ÇakoKryetar i sindikatës OSHEE, Gjirokastër

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • team member

  team member

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Baki Bajraktari

  Baki BajraktariSekretar i sindikatës së Minierës Bulqizë

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Skënder Osmënaj

  Skënder OsmënajKryetar i sindikatës OSHEE, Vlorë

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Ndoc Cara

  Ndoc CaraKryetar i sindikatës së HEC-it Vau Dejës

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Luan Nika

  Luan NikaKryetar i sindikatës së Minierës, Bulqizë

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Nik Prenga

  Nik PrengaKryetar i sindikatës së Bakrit, Tiranë

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Albulena Kuliqi

  Albulena KuliqiKryetare e rinisë për sindikatën e OSHEE

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

THËNIE

 • "Motoja jone “Dija është pushtet” ka qenë dhe do te mbetet lajtmotiv për edukimin dhe trajnimit sindikal."

  Taf Koleci
  Sekretar i Përgjithshëm i FSPISH

NE PUNOJMË ME


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/essential-grid/public/essential-grid.class.php on line 213

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/essential-grid/public/essential-grid.class.php on line 228

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/essential-grid/public/essential-grid.class.php on line 213

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/essential-grid/public/essential-grid.class.php on line 228