• Taf Koleci

  Taf Koleci

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Bora Agaj

  Bora Agaj

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Myrfeza Shima

  Myrfeza Shima

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

TESTIMONIALS

 • "Our motto" Knowledge is power "has been and will remain a leitmotif for trade union education and training."

  Taf Koleci
  General Secretary of FSPISH

WE WORK WITH


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/essential-grid/public/essential-grid.class.php on line 213

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/essential-grid/public/essential-grid.class.php on line 228

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/essential-grid/public/essential-grid.class.php on line 213

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/recufe/fspish.org/wp-content/plugins/essential-grid/public/essential-grid.class.php on line 228