• Taf Koleci

  Taf Koleci

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Bora Agaj

  Bora Agaj

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

 • Myrfeza Shima

  Myrfeza Shima

  Ne jemi krenar që drejtojmë dhe menaxhojmë një Sidnikatë plot energji dhe pozitivitet e cila ka qënë dhe do mbetet në të ardhmen një avokate e denjë për të gjithë puntorinë.

TESTIMONIALS

 • "Our motto" Knowledge is power "has been and will remain a leitmotif for trade union education and training."

  Taf Koleci
  General Secretary of FSPISH

WE WORK WITH